AnnonceGør din bolig klar til salg – det betaler sig
hus-til-salg1.jpg
Hos Estate i Brønshøj er det en naturlig del af salgsprocessen at rådgive sælger om alle de ting, man selv kan være med til at gøre for at få sit hus gjort endnu mere attraktivt for købere. Foto: Colourbox.
Boligen skal forberedes på salg, men hvor meget skal der til?

Om du kan få din renoverings-investering igen ved et salg, afhænger helt af kvadratmeterprisen i dit lokalområde. Estate i Brønshøj giver gode råd til de forberedelser, som kan føre hussalget sikkert til dørs.
Når du har sat dit hus til salg, begynder du at se på det med helt andre øjne. For hvad gør netop din bolig attraktiv i forhold til de andres? Det svære spørgsmål er altid, hvor meget man skal renovere på forhånd og om det overhovedet kan betale sig.
-Vores tommelfingerregel er, at hvis det koster mere pr kvadratmeter at renovere end den gennemsnitlige kvadratmeterpris i området, skal man holde sig fra det. Ellers får man aldrig sin investering hjem ved et salg.
Ligger boligen i et område med høje kvadratmeterpriser, kan det betale sig. Enten for at få boligen hurtigere solgt eller få en bedre pris på boligen, siger Peter Sepstrup fra Estate i Brønshøj.
Kvadratmeterprisen afgør altså, om man skal gå i gang med de større og lidt dyrere renoveringsprojekter i boligen. Til gengæld kan det betale sig at gøre boligen attraktiv på energiforbrug.
-Noget af det, som virkelig kan betale sig er energirenoveringer, da der i øjeblikket er stor fokus på både miljø og besparelser på energiregningen, siger Peter Sepstrup, der oplever at kunderne i dag er mere bevidste om energiforbedringer end tidligere, og at det er mere interessant for dem end f.eks. et nyt køkken.
Et andet vigtigt parameter for at få sin bolig solgt er at den fremstår præsentabel, ren og ryddelig både inde og ude. Det hjælper en mulig køber til at se boligens kvaliteter og muligheder. Selvom det kan virke helt bagvendt at rydde op i et hus, man alligevel skal flytte fra, kan det både betale sig rent salgsmæssigt, men også give en gevinst for dig selv, når du skal pakke dine ting i flyttekasser.
-Det kan måske virke underligt, at der er fokus på det visuelle, når faktorer som pris og beliggenhed har en afgørende betydning for om huset kan sælges, men det er vigtigt at man har fokus på helheden. Vi ser salget som et samarbejde mellem os og sælger og står klar med råd og vejledning gennem hele processen, siger Peter Sepstrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top