AnnonceHimlen holdt tæt på By Night
ByNight-30-27-14.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Det blev et rigtig pænt Beach Party vejr, da Brønshøj-Husum i fredags afholdt By Night, og der var da også masser af mennesker på Frederikssundsvej. På Brønshøj Torv havde børnene gang i aktiviteterne foran klatrevæggen og surf-simulatoren samtidig med, at de voksne sad rundt ved cafebordene på torvet og nød fadøl, grillpølser og god musik. […]

Det blev et rigtig pænt Beach Party vejr, da Brønshøj-Husum i fredags afholdt By Night, og der var da også masser af mennesker på Frederikssundsvej. På Brønshøj Torv havde børnene gang i aktiviteterne foran klatrevæggen og surf-simulatoren samtidig med, at de voksne sad rundt ved cafebordene på torvet og nød fadøl, grillpølser og god musik.
-Jeg er især glad for, at det blev godt vejr. Det er altid sjovere at afholde et udendørs arrangement i solskin, og så synes jeg, der var en rigtig god stemning, siger formanden for HBH Handels- og Erhvervsforeningen, Ulla Bille Christensen, og indrømmer, at det er noget af en udfordring at få folk til at gå på gaden til et By Night arrangement.
-Der skal være noget helt særligt at gå efter. Det er ikke nok med de almindelige tilbud, som man ser til hverdag. Der skal lokkes med noget mere, siger Ulla Bille Christensen, der også godt kunne ønske sig, at flere butikker ville deltage på torvet til den slags arrangementer.
– Der var i alle tilfælde mange, der efterlyste ting at købe. Der var jo nærmest kun en god håndefuld, som man kunne bruge penge på. Så det er en pæn opfordring til butikkerne til næste år, tilføjer Ulla Bille Christensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top