AnnoncePårørende efterlyses
Den 26. maj afgik den 66-årige Rudi Frantz Rene Jakobsen, Bystævneparken i Brønshøj, ved døden på sin bopæl. Da han ikke har efterladt oplysninger om sine pårørende, har man måttet skride til offentlig efterlysning af eventuelle slægtninge til ham. Er der nogen blandt vore læsere, der kender noget til afdødes slægtninge, evt. selv har været […]

Den 26. maj afgik den 66-årige Rudi Frantz Rene Jakobsen, Bystævneparken i Brønshøj, ved døden på sin bopæl. Da han ikke har efterladt oplysninger om sine pårørende, har man måttet skride til offentlig efterlysning af eventuelle slægtninge til ham. Er der nogen blandt vore læsere, der kender noget til afdødes slægtninge, evt. selv har været i familie med ham, bedes vedkommende sætte sig i forbindelse med Sundheds- og Omsorgs­for­valt­ningens Admini­stra­tions­­center i Sjællandsgade 40 på Nørrebro, tlf. 35 30 38 57.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top