AnnonceSommerfest i Præstegårdshaven
præstegårdshaven-copy.jpg
Foto: Brønshøj Kirke.
Sommerfesten i Brønshøj Præstegårdshave er fyldt med traditioner og den har sågar figureret i Bjarne Reuters bøger og i filmene ”Zappa” og ”Busters Verden”

Som­merfesten finder i år sted torsdag d. 12. og fredag d. 13. juni, og begge dage er haven åben ml. kl. 15.00 og 21.00.
Der er som sædvanlig forlystelser for både store og små: der er tombolaer, lykkehjul, ”Det muntre køkken” og fiskedam, og restaurationen byder både på kaffe og the m. kage, ligesom man kan nyde aftensmaden i haven med grillstegte bøffer eller frikadeller. Pølse og brød kan man købe i Pølseboden.
Og har man lyst til at udvide indboet, er der det store loppemarked med en righoldig bogafdeling.
Underholdning er der også masser af : Torsdag kl. 17,00 underholder kirkens Børne­kor og Pigekor og 18,00 spiller ” The What ” Kl. 20,00 ” Takt og Tone Trio ”
Fredag kl. 17.00 spiller Gamle FDF´eres brassband, kl. 19,00 lines der op til ” Jes Linedanser Show” og endelig slutter vi årets sommerfest af med ” Provstens Jazzkapel ”.
Overskuddet deles i år mellem FDF K 25 Brønshøj og ” De danske hospitalsklovne ” som gør et fantastisk arbejde blandt meget syge børn på landets hospitaler.
I 2013 gæstede næsten 3.000 haven og var med til at give os et af de bedste resultater nogensinde – så de 100 frivillige håber på godt vejr og de venlige tilskud fra bydelens erhvervsdrivende, der er med til at sikre et godt resultat til de gode formål.
Er der evt. nogle personer eller virksomheder, der kunne tænke sig at støtte denne snart 90 årige tradition i Brønshøj, med en donation i form af gaver til bortlodning i vores boder, så kontakt venligst Kirsten Andersen 28202727 eller Sven Kjellin 23495871.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top