Annonce
De første studenter på Nørre Gymnasium i 2014
første-studenter-nørre-g.jpg
Søren Schunck, Zainab Nasrati og Maria Kortenbach blev årets første studenter på Nørre G.
I sidste uge fik de første studenter huen på

Søren Schunck Thomsen fra 3x, Maria Kortenbach fra 3d og Zainab Nasrati fra 3w afsluttede alle deres eksaminer med faget historie på samme tid, så derfor var tre studenter ”den” første i år.
De er alle tre meget dygtige elever. Bl.a. blev Maria Årets Vismandstalent sammen med sin makker, Lasse Hoffmann 3d, og hun har også deltaget i Nørre G’s nystartede elevudvekslingsprogram med vores venskabsskole i Frankrig. Søren har deltaget flere gange i matematikkonkurrencen Georg Mohr, hvor han sidste år repræsenterede Danmark ved Matematikolympiaden i Colombia.
Familierne ventede spændt i kantinen, hvor der efter Nørre G’s tradition er pyntet op til at fejre de nyudsprungne studenter. Rektor Jens Boe Nielsen gav huen på og efter de var kommet godt på plads på hovederne, gik turen ud til gymnasiets flagstang, hvor de nye studenter i fællesskab med rektor hejste flaget til bifald fra de stolte familier.
Tillykke til Søren, Maria, Zainab og til alle de i alt 238 nye studenter fra Nørre G.
Også de 54 afgangselever fra International Baccalaureate Diploma Programme, som afsluttede deres eksaminer i maj, blev fejret og fik overrakt deres eksamensbeviser. Efter dimissionen i lørdags begav studenterne sig så ud på den traditionelle køretur rundt til forældrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top