AnnonceEn ønskespiller til Brønshøj Boldklub
sebastian-lassen.jpg
Sebastian Lassen. Foto: Thomas Løser.
Den 20-årige kantspiller Sebastian Lassen skifter fra Lyngby Boldkub til Brønshøj Boldklub. Sebastian har skrevet en to-årig aftale med klubben. -Sebastian er en klar forstærkning til truppen” fastslår sportschef Thomas Ibsen, og indrømmer at han hele tiden har været en ønskespiller for klubben. -Han er både er ekstremt løbevillig og dygtig. Han er en hurtig […]

Den 20-årige kantspiller Sebastian Lassen skifter fra Lyngby Boldkub til Brønshøj Boldklub. Sebastian har skrevet en to-årig aftale med klubben.
-Sebastian er en klar forstærkning til truppen” fastslår sportschef Thomas Ibsen, og indrømmer at han hele tiden har været en ønskespiller for klubben.
-Han er både er ekstremt løbevillig og dygtig. Han er en hurtig kantspiller med en rigtig god teknik, og han kan både arbejde hårdt begge veje og også give det ekstra flair, vi har brug for i vores bevægelige angrebsspil”, tilføjer Ibsen.
-Sebastian Lassen har allerede en god erfaring fra 1. division, hvor han har bevist sit høje niveau”, understreger Brønshøjs sportschef. ”Han er rigtig godt skolet, så der er et supergodt grundlag for både Sebastian og os at bygge videre på”, slutter Thomas Ibsen fra Brønshøj Boldklub.
Sebastian Lassen har fået det meste af sin fodboldopdragelse i Lyngby Boldklub, hvor han også har været årets ungdomsspiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top