AnnonceFranarret iPhone
Min datter på 12 år var for 14 dage siden i Brønshøjparken og spillede basketball sammen med en kammerat. Parken der også bliver kaldt for Louisehullet. På et tidspunkt kommer der en somalisk dreng på ca. 16-17 år hen til dem og spørger om de har en mobiltelefon han kan låne, da han skal i […]

Min datter på 12 år var for 14 dage siden i Brønshøjparken og spillede basketball sammen med en kammerat. Parken der også bliver kaldt for Louisehullet. På et tidspunkt kommer der en somalisk dreng på ca. 16-17 år hen til dem og spørger om de har en mobiltelefon han kan låne, da han skal i kontakt med en kammerat. Min datter, som ser det gode i folk, låner ham den så – tror hun. Fyren spørger om de kender nogle voksne og børn der står lidt længere væk fra dem. De svarer, at det gør de ikke og fyren stikker af med mobilen. De løber efter ham og tænker desværre ikke på at de skal råbe stop tyven. Det hele sker ca. mellem kl. 13-15.
Vil gerne advarer om, at man skal passe, på når man går tur i parken og ikke lade sine børn gå alene derhen. Det er blevet meldt til politiet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top