AnnonceJeg skal have et formål med min cykling
Dorthe-Hylleberg-Brønshøj.jpg
Det er hårdt, men fedt, fortæller Dorthe Hylleberg, der i fin stil klarede samtlige seks bjerge på årets mini-Tour de France. Foto: Pressefoto.
Dorthe Hylleberg kører for at støtte folk med sclerose

Om et par uger ankommer Tour de France-feltet til Pyrenæerne, men for nylig var det Dorthe Hylleberg fra Brønshøj, der for Scleroseforeningens cykelhold ”Cykelnerven”, cyklede det krævende løb sammen med blandt andre ”Guldfireren fra 1996”, Peter Tanev, Mikael Kamper og Claus Elming. De cyklede over af nogle af de samme bjerge, som er indlagt i årets Tour-rute.
-Jeg har cyklet med Team Rynkeby til Paris et par år, og sidste år tog jeg så mig et sabbatår fra mit job som produktchef, for at uddanne mig som spinninginstruktør, fortæller Dorthe Hylleberg, der udover sin spinning gerne ville have et formål med sin træning.
-Jeg blev spurgt, om jeg ville køre for Scleroseforeningen, og da det også går til et godt formål, så sagde jeg ja, fortæller 48-årige Dorthe Hylleberg, der sammen med 25 andre ryttere har været med til at køre 500.000 ind til Scleroseforeningen.
-Jeg er blevet spurgt, om jeg vil kører igen til næste år, og jeg er sågar blevet spurgt om, jeg vil være holdkaptajn. Det har jeg selvfølgelig sagt ja til. Jeg regner også med, at vi kan gå fra 25 ryttere i år til 150 næste år, siger Dorthe Hylleberg, der er kæmpe cykelentusiast, der også er limet til skærmen de uger, der er Tour de France.
Men det betyder ikke, men Dorthe kommer til at ligge på den lade side, for hun hopper selv i sadlen mindst 6 gange om ugen og holder sin træning ved lige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top