AnnonceMin park
Jeg har en park. En dejlig park på mange kvadratmeter. Det er min, helt alene. Parken ligger i Husum, ved Bystæv-neparkens plejehjem. En skøn park med græs og træer. Der er skyggefulde områder og områder hvor man kan slikke solskin, der er de fineste bede med smukke blomster der bliver passet og plejet af dygtige […]

Jeg har en park. En dejlig park på mange kvadratmeter. Det er min, helt alene. Parken ligger i Husum, ved Bystæv-neparkens plejehjem.
En skøn park med græs og træer. Der er skyggefulde områder og områder hvor man kan slikke solskin, der er de fineste bede med smukke blomster der bliver passet og plejet af dygtige gartnere. Jo, jeg er meget privilegeret. For jeg føler at parken er min helt egen når jeg går tur med mine hunde.
Der bor gamle mennesker og unge mennesker i husene ved parken. Der er børnehave og vuggestue og der er socialt boligbyggeri, men der er næsten aldrig nogle gamle, nogle unge eller nogle børn eller andre mennesker i parken. Kun mig og gartnerne. Det undrer mig. Jeg har boet ved Fælledparken på Østerbro, jeg har ofte været i Søndermarken og Frederiks-berg Have, på Assistents Kirkegård, ja alle steder vrimler det med mennesker i alle aldre både sommer og vinter. Men jeg har min park næsten helt for mig selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top