Annonce
Sommerens aftengudstjenester i Husum Kirke
Adi-Holzers-glasmaleri.jpg
Adi Holzers glasmaleri i Husum Kirke. Foto: Espen Bock.
En aftengudstjeneste i Husum Kirke kan fokusere på et bestemt tema eller tage udgangspunkt i eksempelvis et billede, en salme, en bibeltekst, eller blot et enkelt ord. Aftengudstjenesten tirsdag den 1. juli, kl. 19 er ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen og har overskriften Det syngende hjerte. Salmerne har altid haft en særlig betydning i en […]

En aftengudstjeneste i Husum Kirke kan fokusere på et bestemt tema eller tage udgangspunkt i eksempelvis et billede, en salme, en bibeltekst, eller blot et enkelt ord. Aftengudstjenesten tirsdag den 1. juli, kl. 19 er ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen og har overskriften Det syngende hjerte. Salmerne har altid haft en særlig betydning i en gudstjeneste og med udgangspunkt i bl.a. Iben Krogsdals nye salmer vil Iben Hornshøj Sørensen ved denne aftengudstjeneste udforske troens hjertesprog i sang, musik og ord. Aftengudstjenesten tirsdag den 15. juli, kl. 19 er også ved Iben Hornshøj Sørensen. Her er der tale om en sommeraftensgudstjeneste præget af de lyse nætter og sommernattens poesi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top