Annonce
Tak til Feriefonden
asser-skude-feriefond.jpg
Foto: Gerhard Stærmose.
På vegne af menighedsplejen i Bellahøj-Utterslev sogn vil jeg rette en varm tak til Feriefonden og Samvirkende Menighedsplejer som har hjulpet os med at give seks enlige forsørgere med børn mulighed for at komme på en hel uges ferie i det nordsjællandske. Min egen familie samt en anden frivillig familie er værtspar hele ugen for […]

På vegne af menighedsplejen i Bellahøj-Utterslev sogn vil jeg rette en varm tak til Feriefonden og Samvirkende Menighedsplejer som har hjulpet os med at give seks enlige forsørgere med børn mulighed for at komme på en hel uges ferie i det nordsjællandske.
Min egen familie samt en anden frivillig familie er værtspar hele ugen for de seks familier og hjælper dem tilrette med alt – lige fra transport til og fra feriehusene samt madindkøb og sightseeing i området. Vi var blandt andet en hel dag på Esrum Kloster Middelaldercenter, hvor børnene kunne prøve at lave deres egen blæk, skrive med fjerpen, lave medicin af urter, karte uld, bage brød over åben ild, klæde sig ud, slås med sværd og skjold.
Vedhæftet to fotos af udsigten fra vores feriebolig samt foto af mig og min stolte af søn, der har vundet i tvekamp.

Venligst
Asser Skude
formand
Bellahøj-Utterslev sogns
menighedspleje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top