Annonce
Birgitte kommer til at mangle en million kroner
birgitte-thomsen.png
Udgifterne til advokat, logi, transport og kost er ved at ruinere Birgitte Thomsen fra Brønshøj, hvis søn Malthe lige nu sidder anklaget for at have forulempet 13 børn i New York

Det der skulle have været en oplevelsesrig praktikperiode for den 22-årige pædagogstuderene Malthe Thomsen fra Brønshøj er endt som et rent mareridt – ikke kun ham, men også for hans mor Birgitte Thomsen.

Det er ikke kun de følelsesmæssige omstændigheder, der er opslidende for Brønshøj-familien, men der er i høj grad også de økonomiske, som lige nu kan betyde, at Birgitte Thomsen bliver nødt til at sælge sit hus i Brønshøj.
-Hvordan vi skal få de økonomiske ender til at mødes er noget, jeg tænker på mange gange om dagen. Jeg skal have min søn med tilbage til Danmark, så selvfølgelig vil jeg sælge huset, hvis det kommer dertil. Nogle gange siger jeg: Det er jo bare penge, men det er jo et problem, når man ikke har dem, fortæller Birgitte Thomsen, der har modtaget penge fra en masse frivillige, der har brugt opsparing og pension på at hjælpe dem. -Jeg er jo helt rørt og utrolig glad for den støtte. Det er dejligt at føle, at danskerne kan stå sammen, når det gælder, siger Birgitte Thomsen, der fik de 200.000,- til Malthes kaution af venlige og gavmilde danskere.
-Vi havde ellers fundet et gratis sted at bo, men det lå for tæt på en skole, så det måtte vi ikke opholde os, fortæller Birgitte Thomsen, der nu betaler 32.000 i husleje hver måned for en lejlighed på Manhattan.
-Det er som at være med i en dårlig film. Lige nu må vi tage en dag ad gangen og håbe på, at der er flere venlige mennesker, der vil hjælpe os med penge, lyder det fra en desperat mor.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top