Annonce
Få hjælp til Digital Post
Mange kurser i Tingbjerg og Husum

Alle over 15 år skal fra 1. november i år kunne modtage Digital Post fra det offentlige, og der er gratis hjælp at hente i efteråret på de 180 kurser Københavns Biblioteker udbyder under overskriften Digital Københavner, der dækker over en vifte af kurser fordelt på biblioteker over hele byen, hvor københavnerne kan blive klogere på, hvordan de bedst får gavn af de mange digitale løsninger, som det offentlige tilbyder.
Her fra midten af august til midt i december tilbydes syv forskellige kurser, i blandt andet digital post og nye kurser i NemID og rejsekortet på mobile enheder, det vil sige tablets og smartphones. Hele kursusprogrammet kan hentes på det lokale bibliotek, ligesom man kan finde yderligere information og tilmelde sig på www.kurserogklubber.dk. Det er gratis at deltage.
Også Københavns Borgerservice tilbyder hjælp med oprettelse af NemID og tilmelding til Digital Post. Det kan man læse mere om på www.kk.dk/digitalpost eller i trykte foldere, der fås på det lokale bibliotek.
Bibliotekerne i Tingbjerg og Husum tilbyder det næste halve år ikke mindre end 29 kurser i borgerens tilgang til den elektroniske verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top