Annonce
Fest og farverig brudefærd
Tors-Brudefærd-01-34-14.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Der var masse af stemning og god underholdning, da Amfiteatret i sidste uge spillede Thors Brudefærd i fire dage på Bellahøj Friluftsscene. Hvis du ikke nåede at se forestillingen Thors Brudefærd sidste uge på Bellahøj Friluftsscene, så får du en ny chance. Fra på torsdag den 28. august til søndag den 31. august kan du […]

Der var masse af stemning og god underholdning, da Amfiteatret i sidste uge spillede Thors Brudefærd i fire dage på Bellahøj Friluftsscene.
Hvis du ikke nåede at se forestillingen Thors Brudefærd sidste uge på Bellahøj Friluftsscene, så får du en ny chance. Fra på torsdag den 28. august til søndag den 31. august kan du igen opleve en morsom kraftfuld og livlig fortolkning af nordisk mytologi med masser af børn og voksne.
Der vil være mulighed for at opleve en pallet af skuespil, moderne dans, et kæmpe trommeorkester, levende ild og en masse satire. Stykket er gratis, men der skal bestilles billetter på billetto.dk/thorsbrudefaerd.dk.
Stykket går i gang kl. 19.30 men forinden vil der være markedsplads med boder, aktiviteter og der vil være salg af mad og drikke og man kan også bestille en Picnic Bag via hjemmesiden www.amfiteatret.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top