Annonce
Fra grønt til slik
World-Candy-35-14.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Omran Al-Aiwl elsker søde sager

I 13 år har butiksejer Omran Al-Ailw haft grøntsager i sin forretning ved Brønshøj Torv, men det det er svært at konkurrere med supermarkederne, så han har nu valgt at åbne ”World of Candy” i stedet. Et skifte som han er meget glad for.
-Min søn ville gerne, at jeg skulle åbne en slikbutik, så ville han nemlig gerne hjælpe mig, fortæller Omran Al-Ailw, efterfulgt af et grin.
Inde i hans nyistandsatte butik dufter der af frugtvingummi, og i loftet drøner der farvede lysbolde rundt, som minder om pinocchiokugler og bubble gum. På væggen står der masser af nye ”World of Candy” montre, hvor man kan blande sin egen slikpose – og hygiejnen er i top. På hylderne ligger der plastikhandsker, som man ifører sig inden, man tager den obligatoriske skovl i hånden og går på opdagelse i slik-himmeriget.
Den slik Omran Al-Aiwl forhandler er dansk og svensk, men inden længe så er det slut med de færdigblandede slikposer fra Haribo og Malaco
-Jeg sælger 380 slags forskellige slik nu, men jeg regner med snart at komme op på 500 slags, fortæller Oman Al-Aiwl, der også sælger flere slags sukkerfri slik.
-Voksne ser jeg masser af hver dag, men der er specielt gang i forretningen om fredagen, for der kommer alle børnene og vælger fredagsslik. Det er dejligt med så mange glade og begejstrede børn, fortæller Omran Al-Ailw, der også sælger tobak, sodavand og slikgavekort i butikken.

 

 

 
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top