AnnonceGamle gardiner og gardisetter
florine-de-jong.jpg
Florine de Jong med det 13 meter lange brudeslør. Foto: Privat.
Når skuespillerne går på scenen i ”Thors Brudefærd”, så er det blandt andre Florine de Jong, der har været i gang med nål og saks

Der har været turbo på symaskinerne, og flere frivillige har haft travlt med at finde genbrugsstof og gamle gardiner, som har kunnet bruges til at sy brudeslør til Thors Brudefærd, som sidste torsdag havde premiere på Bellahøj Amfiteater.

Florine de Jong har styret tropperne og sammen med fire andre kvinder, som alle er medlemmer af ”Flittige Hænder” i Vanløse hun har bistået med kompetencer til både at sy kostumer og scenetæpper.
-Det har været et utrolig sjovt projekt. Vi begyndte med at sy i maj måned, og den største udfordring har været det 13 meter lange og 13 meter brede brudeslør, fortæller Florine de Jong der, selv om hun er en garvet og fiks på fingrene, fik sved på panden da de 50 gamle hvide gardiner i alle mulige forskellige materialer skulle sys sammen.
-Det var svært at få det til en helhed, men vi lånte en stor sal til at samle sløret. Vi sad på gulvet på vores knæ med symaskinerene, og jeg vil da godt indrømme, at jeg fik ret ondt i ryggen, fortæller den pensionerede sygeplejerske Florine de Jong og forsikrer, at hun gerne hjælper ti en anden gang.
-Det har været en dejlig oplevelse. Jeg har mødt så mange dejlige børn og jeg føler, at jeg har været en del af et stort fællesskab. Jeg kommer nok også til at komme forbi mange af de dage, hvor stykket spilles, indrømmer Florine de Jong.
”Thors Brudefærd” spiller på Bellahøj Friluftsscene igen fra den 28. – 31. august
Stykket begynder kl. 19.30. Billetterne er gratis og kan hentes på Billetto: http://billetto.dk/thors-brudefaerd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top