AnnonceGudstjeneste under åben himmel
Friluftsgudstjeneste.jpg
Fra en tidligere friluftsgudstjeneste foran Husumvold Kirke. Foto: Espen Bock.
Søndag den 17. august, kl. 11 er der for fjerde år i træk udendørs sommerguds­tjeneste på plænen foran Husumvold Kirke, hvor der er smuk udsigt til Utterslev Mose

Friluftsgudstjenesten er arrangeret i samarbejde mellem Husum og Husumvold Kirker og har overskriften: Himlens fugle. Der vil blive opstillet stole, men man er også meget velkommen til at tage et tæppe med, slå sig ned i græsset og opleve en gudstjeneste med sogne­præst Line Bjørn Hansen fra Husumvold Kirke og sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby fra Husum Kirke. Husum Kirkes voksenkor deltager og undervejs i guds­tjenesten vil der blive opsendt balloner, hvorpå kirkegængerne kan skrive netop de ord, de gerne vil se stige til himmels. Der vil efterfølgende være lidt godt til både børn og voksne. Hvis vejret er dårligt, afholdes guds­tjenesten indenfor i Husumvold Kirke. Der vil blive arrangeret transport fra Husum Kirke til Husumvold Kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top