Annonce
Her er der hjertevarme
Besøgsvenner-01-33-14.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Sidder du alene eller har du svært ved at komme ud, så er der hjælp at hente

Der er mangel på besøgsvenner, derfor søger Brønshøj Sogns Besøgstjeneste også flere frivillige, der har lyst til at gøre en forskel og være med til at gøre tilværelsen lettere for mange af bydelens ældre og ensomme.
Pensioneret oversygeplejerske Laila Nielsen er primus motor og har siden 2011 sørget for, at ordningen er kommet i system og i fredags havde Laila Nielsen sat både værter og venner stævne til flot frokost med alt fra sild til ribbensteg. Der var masser af glæde og humør, og der var fyldt godt op omkring bordet hjemme hos Susanne Nielsen og Gunnar Jensen, der selv er besøgsvenner og havde lagt have til dagens festlige arrangement.
-Vi skal have en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi skal spise, hygge, synge og spille banko, fortæller Laila Nielsen, der kører besøgstjenesten i samarbejde med Brønshøj Kirke og Sogne-og sygehuspræst Karsten Thomsen.
-Det vi kan tilbyde er, at man kan få sig en besøgsven til et fast ugentlig besøg eller efter aftale. Lige nu har jeg selv to, som jeg besøger. Det er som regel enlige, der bliver besøgsvenner, men der er brug for alle, fortæller Laila Nielsen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top