AnnonceKreative fritidsaktiviteter i Pilegården
pige-på-klaver-copy.jpg
Foto: Colourbox.dk.
En ny sæson med undervisning for børn i alle aldre bliver skudt i gang i starten af september i Kulturhuset Pilegården. Der er stadig ledige pladser på flere af holdene. Selvom skolereformen har betydet længere dage for eleverne, så er det ikke så få, der allerede har valgt at bruge en del af deres fritid […]

En ny sæson med undervisning for børn i alle aldre bliver skudt i gang i starten af september i Kulturhuset Pilegården. Der er stadig ledige pladser på flere af holdene.
Selvom skolereformen har betydet længere dage for eleverne, så er det ikke så få, der allerede har valgt at bruge en del af deres fritid på et undervisningsforløb i Pilegården. Alle pladser er således for længst optaget på det populære teaterhold for 2.-7. klasse, hvor forløbet munder ud i en stort opsat teaterforestilling i Det Danske Teater. Er man over 14 år, så er der imidlertid stadig ledige pladser på kulturhusets ungdomsteaterhold.

Billedkunst
I september måned starter der nye undervisningsforløb op i billedkunst. Her får kunstneren Susse Volander børnenes kreativitet til at blomstre gennem en lang række lærerige og udfordrende oplevelser. Mandagsholdet er fuldt booket, men der er stadig ledige pladser på tirsdagsholdet for de 7-11 årige kl. 16 og på mandagsholdet for de 8-11 årige kl. 18.

Robotværksted
Har man et barn, der er mere optaget af at skille ting ad og bygge ting selv, så er Pilegården robotværksted derimod den perfekte legeplads. Her mødes de 8-11 årige hver mandag kl. 15-17 med deres underviser Niels Jørgen og udforsker den kreative side af at bygge en robot selv og få den til at bevæge sig. Der er også et hold for 12-15årige, som mødes hver mandag kl. 17-19. Her skrues sværhedsgraden lidt i vejret, og der skal eksperimenters med Sumo-robotter og rigtig programmering.

Musik
Er det musikken, der tiltrækker, så er der også råd for det. Undervisningen i musik foregår i samarbejde med Rytmisk Center, som har været med til at udklække ikke så få talentfulde musikere i tidens løb. Her står en fast stab af undervisere for undervisningen her i bydelen og man kan gå til både guitar, bas, klaver, sang og trommer. Der stadig ledige pladser på vidt forskellige tidspunkter.

Rytmik
Der er også musikalsk input og træning at hente for de alleryngste. LOF familieskolen har to rytmikhold i Pilegårdens gymnastiksal hver tirsdag eftermiddag. Her bliver der sunget, danset, leget med rasleæg, farvestrålende faldskærm, flotte tørklæder, sæbebobler og meget andet spændende. Gennem legene får børnene stimuleret sanserne og udviklet deres motorik i tæt kontakt med mor eller far. Der er hold både for babyer på 4-12 mdr. og de lidt større børn på 1-3 år.
For priser og tilmelding: Læs mere på www.pilegaarden.kk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top