AnnonceMindeord
Jenny Bruun sov stille ind, onsdag den 13. august, efter længere tids sygdom. Jenny Bruun var meget engageret i menighedsrådet i Bellahøj-Utterslev Sogn, hvor hun startede Bellahøj kirkes malerværksted. Jenny sov stille ind onsdag den 13.august efter længere tids sygdom og hun bisættes fra Bellahøj kirke fredag den 22. august kl. 12.30, hvor menighedsrådet er […]

Jenny Bruun sov stille ind, onsdag den 13. august, efter længere tids sygdom.
Jenny Bruun var meget engageret i menighedsrådet i Bellahøj-Utterslev Sogn, hvor hun startede Bellahøj kirkes malerværksted. Jenny sov stille ind onsdag den 13.august efter længere tids sygdom og hun bisættes fra Bellahøj kirke fredag den 22. august kl. 12.30, hvor menighedsrådet er vært ved det efterfølgende mindesamvær.
Jenny vil især blive savnet i Malerværkstedet, som fortsætter hver lørdag mellem 13.00 og 16.00, første gang – i den nye sæson – er lørdag d. 6. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top