AnnonceNu skal Camilla på ferie
Vinder-34-14.jpg
Annoncechefen Preben Simonsen overrækker Camilla Dahl rejsegavekortet. Foto: Kaj Bonne.
Det var på et hængende hår, at Camilla Dahl fra Brønshøj fik sendt kuponen ind til Happydays konkurrencen i Brønshøj-Husum Avis, hvor man kunne vinde et rejse­gavekort for to til Harzen og på Schlosshotel Blankenburg. Så det kom også som en stor overraskelse for hende, da Brønshøj-Husum Avis ringede hende op i fredags for at […]

Det var på et hængende hår, at Camilla Dahl fra Brønshøj fik sendt kuponen ind til Happydays konkurrencen i Brønshøj-Husum Avis, hvor man kunne vinde et rejse­gavekort for to til Harzen og på Schlosshotel Blankenburg.
Så det kom også som en stor overraskelse for hende, da Brønshøj-Husum Avis ringede hende op i fredags for at fortælle, at hun var den heldige vinder.
Jeg blev noget forvirret, men er utrolig glad. Vi har ikke været ude at rejse i år, så gevinsten lander på et tørt sted, fortæller Camilla Dahl, der er alenemor til tre og studerene på Det Informationsvidenskabelige Akademi.
-Jeg kan jo ikke vælge det ene barn ud frem for det andet, så måske vi kan arrangere det så, at vi alle fire kommer afsted, fortæller en glad Camilla Dahl.

1 kommentar om “Nu skal Camilla på ferie”

  1. Endy siger:

    Tillykke til Camilla!
    Endy, fra Paris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top