Annonce
Rockets Cheerleaders stemmer på EnergiCenter Voldparken
Rockets.jpg
Rockets Cheerleaders i aktion. Foto: Privat.
EnergiCenter Voldparken er indstillet til Årets Partnerskab 2014 i Københavns Kommune, og projekter i denne kategori er initiativer, som sætter fokus på samarbejde, fælles løsninger og bedre udnyttelse af ressourcer til gavn for foreninger, projekter og borgere i København. Nomineringen er en fælles anerkendelse af alle de frivillige der dagligt bruger EnergiCenter Voldparken. – Vi […]

EnergiCenter Voldparken er indstillet til Årets Partnerskab 2014 i Københavns Kommune, og projekter i denne kategori er initiativer, som sætter fokus på samarbejde, fælles løsninger og bedre udnyttelse af ressourcer til gavn for foreninger, projekter og borgere i København. Nomineringen er en fælles anerkendelse af alle de frivillige der dagligt bruger EnergiCenter Voldparken.
– Vi er glade for at være en del af det frivillige fællesskab, der er på EnergiCenter Voldparken. Der er gode faciliteter for vores forening og samtidig er der en masse nye tiltag som det nye folkekøkken, der er til gavn for vores medlemmer. Jeg opfordrer alle til at stemme på EnergiCenter Voldparken. Og dermed være med til at give de frivillige den hæder og ros, de fortjener, siger Rene Møller, formand for Rockets Cheerleaders.
Afstemningen er sat i gang og løber frem til mandag den 15. september Der er desuden lavet en video i forbindelse med nomineringen, der kan ses på www.frivillighedensdag.dk. Her kam man ligeledes nemt og hurtigt stemme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top