Annonce
Ældresagen Brønshøj- Vanløse stemmer på EnergiCenter Voldparken
EnergiCenter Voldparken er indstillet til Årets Partnerskab 2014 i Københavns Kommune, og nomineringen er en fælles anerkendelse af alle de frivillige der dagligt bruger EnergiCenter Voldparken. Over 50 foreninger bruger EnergiCenter Voldparken, en af dem er Ældresagen. – Hver onsdag og torsdag er vi over 40 ældre, der mødes på EnergiCenter Voldparken for at spille […]

EnergiCenter Voldparken er indstillet til Årets Partnerskab 2014 i Københavns Kommune, og nomineringen er en fælles anerkendelse af alle de frivillige der dagligt bruger EnergiCenter Voldparken. Over 50 foreninger bruger EnergiCenter Voldparken, en af dem er Ældresagen.
– Hver onsdag og torsdag er vi over 40 ældre, der mødes på EnergiCenter Voldparken for at spille bridge. Og stadig nye personer kommer til vores bridge-hold. Vores aktiviteter på EnergiCenter Voldparken har vist sig at være et stærkt samlingspunkt for ældre i lokalområdet, og jeg opfordrer alle til at stemme på EnergiCenter Voldparken for at bakke op om det store netværk af foreninger og frivillige, siger Kirsten Asmussen fra Ældresagen Brønshøj-Vanløse.
Kategorien Årets Partnerskab er initiativer, som sætter fokus på samarbejde, fælles løsninger og bedre udnyttelse af ressourcer til gavn for foreninger, projekter og borgere i København. Afstemningen er sat i gang og løber frem til mandag den 15. september. Der kan stemmes på www.frivillighedensdag.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top