Annonce
Alle klubber skal hjælpes
Kære Peter Thiele (Borgerrepræsentant for SF) Jeg er meget forundret over dit læserbrev i Brønshøj-Husum Avis. Det er helt fint, at SF har sat mange penge af til foreningslivet, men hvor er Husum Boldklub henne? Nu er det 10. år i træk, at man ikke har sat nogen form for hjælp til Husum Boldklub, men […]

Kære Peter Thiele (Borgerrepræsentant for SF)
Jeg er meget forundret over dit læserbrev i Brønshøj-Husum Avis.
Det er helt fint, at SF har sat mange penge af til foreningslivet, men hvor er Husum Boldklub henne? Nu er det 10. år i træk, at man ikke har sat nogen form for hjælp til Husum Boldklub, men igen skal høre på at vi skal værne om de udsatte områder, og ja det skal vi og vi skal løftes alle klubber, men så gør det ligeligt og ikke til de samme klubber gang på gang.
Husum Boldklub er lokalområdets største klub med flest aktive medlemmer og små 28 % af anden etnisk herkomst samt et voksende antal økonomisk belastede unge, som vi sørger for at hjælpe alt vi kan, og Husum Boldklub får ingen hjælp fra kommunen.
Husum Boldklub afholder hvert år bydelscup, hvor man samler bydelens ungdomshold, vi samler også de 4 lokale klubbers seniorhold til opvarmningsturnering, vi afholder DBU fodboldskole, og vi deltager i lokale råd for at være med til at gøre en forskel i lokalområdet. Vi har ofte 3-400 tilskuere til hjemmekampe, og får meget ros fra alle klubber som vi møder og det endte da også med at Husum blev valgt til årets klub på Kbh/Sjælland ved den årlige Award som Ligabold afholder.
Så hæder og priser får vi masser af, men midler så vi kan give vores mange medlemmer tålelige forhold fx et klubhus der ikke er ved at falde sammen, baner som der kan spilles fodbold på, eller måske en ansat til at tage tunge byrder med administration, og trænere som arbejder hårdt ja der for vi det samme svar hver gang et rungende NEJ.
Alle klubberne i vores dejlige bybillede skal hjælpes og højnes så uanset hvilken klub man vælger så kan vi alle tilbyde dem gode og trygge forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top