AnnonceBellahøj Skole skal udvides og renoveres
Bellahøj-Skole-05-38-14.jpg
De københavnske skoler udvides og renoveres, og nu er turen kommet til Bellahøj Skole. Foto: Kaj Bonne.
Budgetaftalen i København for 2015 sikrer integrationsmidler til Brønshøj Boldklub, weekendåbent i Tingbjerg Svømmehal, drift af EnergiCenter Voldparken, FerieCamps til udsatte unge, udvidelse og renovering af Bellahøj Skole samt mere plads og Borgerservice på Brønshøj Bibliotek. Men ingen penge til renovering af Bellahøj Friluftsscene

I sidste uge blev der indgået en aftale om Københavns Kommunes budget for næste år mellem Socialdemokraterne, Enhedslisten, Det Radikale Venstre, SF og Dansk Folkeparti. Kommuneskatten bliver uændret 23,8 %, og København er dermed en af landets laveste skatteprocenter. Siden 2010 har København afdraget sin gæld med 2,1 mia. kr. og gældsafviklingen fortsætter i 2015 med 200 mio. kr.
– København skal være for alle. Vi investerer i en stærk folkeskole. Vi bygger boliger som almindelige lønmodtagere og studerende har råd til at bo i. Vi satser massivt på nye job ved at investere i byen og skabe bedre vilkår for erhvervslivet. Og sidst men ikke mindst sætter vi tidligere ind overfor udsatte unge, samtidig med at vi skaber bedre forhold for unge hjemløse og handicappede, siger overborgmester Frank Jensen i en generel kommentar til budgetaftalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top