Annonce
Belli på Bellahøj
peter-belli.jpg
Foto: Mathias Bojesen.
Vær med når den flotte Bellahøj Friluftsscene igen i år fyldes med forventningsfulde småbørn, som kommer for at synge friluftsscenen omkuld

Alle har de øvet sig i en måned på de mange sange og forberedt sig grundigt med deres voksne pædagoger. I år bakkes børnene op af Peter Belli, der sammen med sit band, hjælper med til at få hele friluftsscenen til at rocke og rulle.
2.300 børn og voksne synger til årets Syng Højt! med Peter Belli på Bellahøj Friluftsscene til den landsdækkende Små Synger Sammen dag.
Det hele løber af stablen torsdag d. 11.9. kl. 10-11.
Arrangementet er gratis og åbent for alle, og programmet henvender sig primært til børn i alderen 0-7 år, deres forældre og områdets ældre medborgere. Alle er velkomne også dem udenfor København.
– Vi skal i år synge sange fra en bredere palet af musikgenrer. Børneklassikere er en selvfølgelighed, men vi synger også reggae-, swing- og rocknumre – alt sammen akkompagneret af Peter Belli Band. På programmet er der bl.a. børnesange med tekst og musik af den lokale entusiastiske pædagog Anders Chr. Enevoldsen, herunder Bellahøj Friluftsscenes helt egen Syng Højt!-sang, fortæller Peter Rønn, der er kulturel iværksætter og koncertarrangør.
– Det giver kuldegysninger med den store lokale opbakning, der er på tværs af lokalområderne til denne begivenhed år efter år. Særligt bliver det i år sjovt, sammen med børnene, at give den en på ”sinkadusen” for Rock og Rul og Reggae-genren. At både Peter Belli, hans band og Trolle og Tormod er med på idéen, er vi meget stolte af. Fællessang er en inspirerende og givende måde at være sammen og møde hinanden på, og i år fortsætter vi med at brede paletten af musikgenrer ud for børnene, fastslår Peter Rønn.

Repertoire:
God morgen, sol!/ Giraffen Gumle/ Morgenstemmer styrer/ Rejs dig nu op/ Mariehønen Evigglad/ Hey elguitar/ Heksemutter lod en tudse/ Blækspruttesangen/ Det du ka´li´/ Syng Højt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top