Annonce
Brønshøj beboerne elsker tapeter
flügger.jpg
Foto: Privat.
Det er blevet så populært med tapeter, at Flügger har etableret en designer cafe og tapetlounge i kælderen på Frederikssundsvej 299. I lørdags var der åbent hus og opstillet en pølsevogn, så kunderne kunne nyde en hotdog og få lov til se på nogle af de 100 tapeter som findes i forretningen. -Vi har bøger […]

Det er blevet så populært med tapeter, at Flügger har etableret en designer cafe og tapetlounge i kælderen på Frederikssundsvej 299.
I lørdags var der åbent hus og opstillet en pølsevogn, så kunderne kunne nyde en hotdog og få lov til se på nogle af de 100 tapeter som findes i forretningen.
-Vi har bøger med 10.000 forskellige tapeter, som vi kan skaffe hjem. Lige nu er det mest tapeter med striber, glimmer og glans, som sælger godt, fortæller bestyrer Ole Christensen og tilføjer, at Flügger på Frederikssundsvej er et af de forretninger, der er længst fremme i skoene, når det gælder tapeter.
-Vi åbnede for designertapet for to år siden, og interessen vokser støt. Vi har sågar fået en webshop for at følge med efterspørgslen, tilføjer Ole Christensen, der også var godt tilfreds med Åbent Hus arrangementet, hvor der var godt gang i salget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top