Annonce
Brønshøj Frimærkeklub starter efterårssæsonen
BHAKVAfrimfoto.jpg
En hyggestund i Brønshøj Frimærkeklub. Foto: Kaare Vissing.
Så har Brønshøj Frimærkeklubs formand Merete Pedersen atter skruet et alsidigt og spændende program sammen for den kommende sæson. Og dette skal ingen i Brønshøj og Husum med interesse for frimærker snydes for – medlem eller ikke medlem. Klubben mødes stort set hver anden torsdag kl. 19.30 i Husum Vænge Centret, Husum Vænge 2, nemlig […]

Så har Brønshøj Frimærkeklubs formand Merete Pedersen atter skruet et alsidigt og spændende program sammen for den kommende sæson. Og dette skal ingen i Brønshøj og Husum med interesse for frimærker snydes for – medlem eller ikke medlem.
Klubben mødes stort set hver anden torsdag kl. 19.30 i Husum Vænge Centret, Husum Vænge 2, nemlig den første og tredje torsdag i måneden samt den femte, hvis en sådan findes. Den 4. september åbnes efterårssæsonen med kaffe/te, og formanden fortæller lidt om programmet for de kommende måneder. En af klubbens fineste filatelister, klubmesteren i udstilling Ejgil Randløv står for årets quiz på viden om danske frimærker. Og denne quiz indledes på åbningsdagen.
Filateli er i bund og grund en fascinerende form for historiefortælling, og måske kunne et og andet af de følgende emner friste til at kigge forbi:
Den 18. september fortæller Knud Mosekjær Madsen om norske posthornsfrimærker. Den 2. oktober fortæller Johnny Barth om københavnske sporvogne på postkort. Brønshøj-Husum Avis har vel som intet andet medie gennem årene fortalt om sporvogne og slået et slag for disses museum i Skjoldenæsholm. Nu kan man høre om emnet fra en lidt anden synsvinkel.
Den 16. oktober skildrer Henry Munk Nielsen Chile 1853 – 1900, fortalt gennem frimærker. Den 20. november fortæller Johnny Speich om 1. Verdenskrig. Om den begivenhed har de fleste hørt en hel del her i 100-årsjubilæumsåret. Men hvor mange har fået den fortalt af frimærker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top