AnnonceDer er kun én vindergruppe
I sagen mellem Grøndalsvænge og Københavns Kommune er begge parter tabere: Københavns Kommune vil selvsagt tabe grundskyld når grundene sættes ned til det halve, og beboerne tabe almindelig værdistigning. Og der kommer ingen billige boliger til Københavnerne, da husene sælges i et lukket kredsløb, fortrin til arvinger, børn etc. i.h.t. foreningens vedtægter! Der er kun […]

I sagen mellem Grøndalsvænge og Københavns Kommune er begge parter tabere: Københavns Kommune vil selvsagt tabe grundskyld når grundene sættes ned til det halve, og beboerne tabe almindelig værdistigning.
Og der kommer ingen billige boliger til Københavnerne, da husene sælges i et lukket kredsløb, fortrin til arvinger, børn etc. i.h.t. foreningens vedtægter!
Der er kun en vindergruppe, og det er det væld af sagførere, der skal føre alle sagerne, hhv. mellem Københavns Kommune og Grøndalsvænge samt Grøndalsvænge mod Skat, men ikke mindst det væld af advokater der skal føre sagerne i de 200 søgsmål, der er mellem beboerne og de tidligere beboere i Grøndalsvænge. I sandhed god socialdemokratisk politik.
Som en lille ekstra morsomhed, kan det jo også bemærkes, at beboerne i Grøndalsvænge både skal betale egne sagførere, og som borgere i København Kommune, skal de være med til at betale modpartens sagførere!
Vi kan alle være stolte af Brønshøjkredsens opstillede og valgte Socialdemokrater!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top