Annonce
Digtere rykker ind i TV-Bella
TV-Bella og digter-fællesskabet Underskoven indleder et samarbejde for at bringe ny dansk poesi helt ind i stuerne hos seerne. Bag aftalen står den rutinerede forfatter Bo Lille, der har skabt Underskoven, som i mere end ti år har arrangeret digteraftener i Huset i København. Han tog for nylig kontakt til TV-Bella, som kunne se mulighederne […]

TV-Bella og digter-fællesskabet Underskoven indleder et samarbejde for at bringe ny dansk poesi helt ind i stuerne hos seerne. Bag aftalen står den rutinerede forfatter Bo Lille, der har skabt Underskoven, som i mere end ti år har arrangeret digteraftener i Huset i København.
Han tog for nylig kontakt til TV-Bella, som kunne se mulighederne i et samarbejde, der nu udmønter sig konkret i et fast månedligt program ”Poetiske Venner” i TV-Bella.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top