AnnonceFlere foreningspenge til fodbold i Brønshøj
I København har vi et rigt foreningsliv, der hver dag stiller en bred vifte af aktiviteter og tilbud til rådighed for københavnerne. Det skal vi værne om. Specielt skal vi være opmærksomme på, at vi har foreninger særligt i de mere udsatte byområder i København, som tager et stort socialt ansvar, og som er en […]

I København har vi et rigt foreningsliv, der hver dag stiller en bred vifte af aktiviteter og tilbud til rådighed for københavnerne. Det skal vi værne om. Specielt skal vi være opmærksomme på, at vi har foreninger særligt i de mere udsatte byområder i København, som tager et stort socialt ansvar, og som er en afgørende brik i de lokale børn og unge menneskers liv. Derfor er jeg glad for, at SF i de netop afsluttede budgetforhandlinger har været med til at sikre ekstra penge til en række foreninger, der står med nogle særlige udfordringer, og som løfter en stor social opgave hver eneste dag. Det gælder for eksempel foreningen Brønshøj Boldklub. Klubben er populær blandt de lokale børn og unge, og med frivillige kræfter gør foreningen hver dag en forskel i Brønshøj. Men foreningen er presset, og derfor er jeg glad for, at der netop i kommunens budget for 2015 er blevet afsat penge til at ansætte en lønnet ressourceperson i Brønshøj Boldklub, som skal være koordinator for den frivillige indsats og foreningens drift i det daglige. Det er vigtigt, at der bliver ved med at være frivillig energi til at holde foreninger som denne kørende, og det kan penge til en lønnet ansættelse sikre.

1 kommentar om “Flere foreningspenge til fodbold i Brønshøj”

 1. Kære Peter

  Jeg må ærlig erkende at jeg er meget forundret over dit indslag.

  Det er helt fint at SF har sat mange penge af til foreningslivet, og så er det mit spørgsmål kommer, hvor er Husum Boldklub henne, nu er det 10 år i træk at man ikke har sat så meget som en eneste krone af til nogen form for hjælp til Husum Boldklub, men igen skal høre på at vi skal værne om de udsatte områder, og ja det skal vi og vi skal løftes alle klubber, men så gør det ligeligt og ikke til de samme klubber gang på gang.

  Husum Boldklub er lokalområdets største klub, medlemsmæssigt og har flest hold og ja har modtaget så mange fra blandt andet Brønshøj Boldklub at Husum Boldklub i dag har små 28 % af anden herkomst samt et voksende antal økonomisk belastede unge, som vi sørger for at hjælpe alt vi kan og det gælder både kontingent – ture osv., og Husum Boldklub får absolut intet hjælp fra kommunen.

  Husum Boldklub afholder desuden hvert år bydels cup hvor man samler alle bydelens ungdomshold til stævne og man har Husum Cup som samler de 4 lokale klubbers seniorhold til opvarmningsturnering inden efterårets turnering går i gang, der afholdes DBU fodboldskole, hjælper til ved løb for børns vilkår og er den største og mest markante ved det årlige kræmmermarkedet i uge 36 osv.

  Vi deltager i så mange lokale råd som muligt for at være med til at gøre en forskel i lokalområdet og vi har de sidste par år opført KLUBLIV og det er ikke unaturligt med 3-400 tilskuere til hjemmekampe og ligger altså kun i Serie 1 og mindst 100 på udebane, og får meget ros fra alle klubber som vi møder og syntes det er et fantastisk koncept, og det endte da også med at Husum blev valgt til årets klub på Kbh/Sjælland ved den årlige Award som Ligabold holder i Vejle.

  Så hæder og priser får vi masser af, men midler så vi kan give alle vores mange medlemmer tålelige forhold så som et klubhus der ikke er ved at falde sammen – baner som der kan spilles fodbold på måske en ansat til at tage de tunge byrder med al den administration og trænere som kan få lidt midler da alle ved at det kræver ekstra kræfter med den stigende procent i anden herkomst, som vi rigtig gerne vil bibeholde og integrere hos os, da de har en masse livsglæde at give videre osv. ja der for vi det samme svar hver gang et rungende NEJ.

  Og NEJ dette er ikke et udtryk for misundelse eller lign. for alle som kender mig ved hvordan jeg vil have alle skal have det godt og kun ved fælles hjælp kan vi løfte bydelen, for alle klubberne i vores dejlige bybillede skal hjælpes og højnes så uanset hvilken klub man vælger så kan vi alle tilbyde dem gode og trygge forhold.

  Dette var ordene fra en af de mange hårdt arbejdende klubber i bydelen.

  Johnny Nielsen, Formand
  Husum Boldklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top