Annonce
Husum Menigheds­børnehave sang også med
husum-menighedsbørnehave-copy.jpg
Foto: Privat.
Også Husum Menighedsbørnehave fejrede i torsdags med deres 110 børnehavebørn ”Små synger sammen” ligesom titusindvis af andre børn overalt i Danmark. Børnene sang i vilden sky samlet på legepladsen, og de havde øvet sig på forskellige sange under temaet: ”Skoven”, og selv lavet hatte. Alle børn fik Oline- flag og klistermærker.

Også Husum Menighedsbørnehave fejrede i torsdags med deres 110 børnehavebørn ”Små synger sammen” ligesom titusindvis af andre børn overalt i Danmark. Børnene sang i vilden sky samlet på legepladsen, og de havde øvet sig på forskellige sange under temaet: ”Skoven”, og selv lavet hatte. Alle børn fik Oline- flag og klistermærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top