Annonce
Jan Lindboe fylder 60 år
mg_1846.jpg
Kulturchef Jan Lindboe til ”Syng sammen Dag” på Bellahøj Friluftsscene i september i år. Foto: Christian Ove Carlsson.
- og kan samtidig fejre 25 års jubilæum

Chef for Kultur Nord, Jan Lindboe, flyttede som ung studerende fra det midtsjællandske til København og har de sidste 20 år boet i Grøndalskvarteret på grænsen mellem Bispebjerg, Vanløse og Brønshøj-Husum. Han er oprindeligt uddannet psykolog og har tidligere arbejdet med boligsocialt arbejde og byfornyelse, indtil han for 10 år siden blev ansat som leder i Kultur- og Fritidsforvaltningen. Jan Lindboe er kendt for at være en lokal ildsjæl, der har fokus på en udvikling og en fornyelse, der ikke mindst skal komme borgerne til gavn og glæde – og så er han en åben, stabil og sympatisk samarbejdspartner.
Jan Lindboe er chef for Kulturhuse og biblioteker i Bispebjerg, Brønshøj, Husum og Tingbjerg samt Kulturhuset Indre By og fødselsdag og jubilæum fejres ved en reception fredag den 3. oktober, kl. 15-18 for kolleger, venner og samarbejdspartnere i BIBLIOTEKET´s sal på Rentemestervej 76.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top