AnnonceMedborgere efterlyses
Kommunen har moderniseret hjørnet af Frederikssundsvej og Husumvej som led i byfornyelsen. Det var vel egentlig meningen at skabe et miljø med gode oplevelser og samvær. Men den syner tom og forladt. Så her er et forslag, som jeg gerne vil have kommenteret. Jeg og mange andre har liggende genstande, kunstværker, tøj, som vi ikke […]

Kommunen har moderniseret hjørnet af Frederikssundsvej og Husumvej som led i byfornyelsen. Det var vel egentlig meningen at skabe et miljø med gode oplevelser og samvær. Men den syner tom og forladt.
Så her er et forslag, som jeg gerne vil have kommenteret. Jeg og mange andre har liggende genstande, kunstværker, tøj, som vi ikke bruger. Hvorfor ikke arrangere et lørdagsmarked, hvor vi sælger genstande til fordel for lokale foreninger, der bidrager til at skabe livskvalitet i Husum og Brønshøj. Vi indsamler og leverer genstande gratis, så gevinsten kan komme foreningerne til gavn. Vi vil selvfølgelig på vores stande på hjørnet oplyse, hvilke foreninger vi støtter, og måske kan vi få foreningerne til at give en hånd og måske endog lave en lørdagsevent om foreningernes aktiviteter.
Nu efterlyser jeg medborgere, der har lyst til at mødes for at finde sammen om at organisere og virkeliggøre projektet i 2015. Har I lyst så giv mig et praj på min email: erikvalgreen@yahoo.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top