Annonce
Nej til at lukke Frederikssundvej med en letbane
I anledning af budgetaftalen har jeg skrevet dette indlæg til Brønshøj-Husum Avis Det bliver ikke muligt at krydse Frederikssundsvej, hvis der skal køre en letbane i midten af vejen. En letbane skal have sin egen afskærmede bane, og det betyder, at der kun bliver få muligheder for at krydse Frederikssundsvej. Det bliver konsekvensen, hvis letbanen […]

I anledning af budgetaftalen har jeg skrevet dette indlæg til Brønshøj-Husum Avis
Det bliver ikke muligt at krydse Frederikssundsvej, hvis der skal køre en letbane i midten af vejen. En letbane skal have sin egen afskærmede bane, og det betyder, at der kun bliver få muligheder for at krydse Frederikssundsvej.
Det bliver konsekvensen, hvis letbanen bygges. De røde partier på Københavns Rådhus besluttede med budgetaftalen for 2015 at afsætte penge til at undersøge muligheden for en letbane på Frederikssundsvej.
Hvis der anlægges en letbane, så kommer det også til at koste nogle vejbaner, så bilerne tvinges væk fra Frederikssundsvej og over på parallelgaderne. Det vil ende i køer og trafikpropper.
Desuden er den inderste del af letbanens rute så snæver, så det også vil koste en del af cykelstien ved Glasvej og Nørrebro Station. Det er en rigtig dårlig løsning at indskrænke og smadre cykelstien.
Det vil være en mere langsigtet løsning at lave en metrolinje til Brønshøj, end at anlægge en letbane, der skaber flere problemer end den løser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top