Annonce
Ny præstevikar i Bellahøj Kirke
Marie Louise Østergaard-Hansen bliver Bellahøj-Utterslev sogns nye præstevikar indtil marts 2015. Hun er 38 år, gift og har to piger på 5 og 4 år. Hun bor på Frederiksberg og har udover stillingen i Bellahøj Kirke, en halvtidsstilling som præst i Rønnevang kirke i Taastrup. Hun er oprindeligt fra landet, hvor hun har lært både […]

Marie Louise Østergaard-Hansen bliver Bellahøj-Utterslev sogns nye præstevikar indtil marts 2015. Hun er 38 år, gift og har to piger på 5 og 4 år. Hun bor på Frederiksberg og har udover stillingen i Bellahøj Kirke, en halvtidsstilling som præst i Rønnevang kirke i Taastrup. Hun er oprindeligt fra landet, hvor hun har lært både at passe grise og gå på jagt. Grundtvig er et forbillede for Marie Louise Østergaard-Hansen, der beskriver sig selv som værende præst på ”højskolefacon”. Den nye præst kan allerede på torsdag den 4. september, kl. 19.00 høres ved dialoggudstjenesten i Bellahøj Kirke. Efter gudstjenesten er der som sædvanlig kaffe og kage til 15 kr. Indtægten går ubeskåret til sognets menighedspleje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top