AnnoncePårørende efterlyses
Den 24. august afgik den 68-årige Finn Støvring Nielsen ved døden på sin bopæl på Løvetandsvej i Brønshøj. Da han ikke har efterladt oplysninger om sine pårørende, er der udsendt offentlig efterlysning af eventuelle slægtninge til ham. Er der nogen blandt læserne, der kender noget til afdødes slægtninge, evt. selv var i familie med ham, […]

Den 24. august afgik den 68-årige Finn Støvring Nielsen ved døden på sin bopæl på Løvetandsvej i Brønshøj. Da han ikke har efterladt oplysninger om sine pårørende, er der udsendt offentlig efterlysning af eventuelle slægtninge til ham.
Er der nogen blandt læserne, der kender noget til afdødes slægtninge, evt. selv var i familie med ham, bedes vedkommende sætte sig i forbindelse med Sundheds- og Omsorgsforvaltningens Administrationscenter på tlf. 35 30 38 61.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top