Annonce”Små Synger Sammen”
mg_1835-foto-forside.jpg
Foto: Christian Ove Carlsson
Det væltede ind med børn og voksne, da der torsdag i sidste uge for tredje gang blev afholdt ”Små Synger Sammen” dag på Bellahøj Friluftsscene

Igen blev der sat danmarksrekord på den noget nedslidte friluftsscene, da den landsdækkende sangdag samlede omkring 2.300 deltagere, der gik op i arrangementet med liv og lyst – og det var både børn og voksne.

400 pædagoger fulgte med de omkring 1.900 deltagende børn, der var i alderen 0 til 7 år og kom fra vuggestuer, børnehaver og børnehave­klasser fra næsten 50 institutioner og skoler i det nordvestlige København, der fik en god oplevelse i musikkens og samværets tegn. Bag arrangementer står den lokale kulturelle iværksætter og koncertarrangør, Peter Rønn, der i løbet af få år har formået at skabe en markant københavnerbegivenhed.
Som musikalske værter optrådte Trolle og Tormod, der hurtigt fik aktiveret hele forsamlingen med musikalitet og godt humør. Også pædagog og komponist Anders Chr. Enevoldsen og sangeren Peter Belli og hans band bidrog på fineste vis til, at det også i år en stor succes for arrangementet på Bellahøj Friluftsscene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top