AnnonceTrampolinhop i skoletiden
foto-2.jpg
Foto: Martin Kristensen.
Københavns Trampolin Klub har inviteret eleverne fra 9. klasserne på Bellahøj Skole til at være med i et 6 ugers trampolin forløb frem til november, hvor eleverne får kendskab til fysiske øvelser på trampolin og ikke mindst kendskab til sikkerhed, når der hoppes og springes. For eleverne på Bellahøj Skole tilrettelægges undervisningen, så øvelserne kan […]

Københavns Trampolin Klub har inviteret eleverne fra 9. klasserne på Bellahøj Skole til at være med i et 6 ugers trampolin forløb frem til november, hvor eleverne får kendskab til fysiske øvelser på trampolin og ikke mindst kendskab til sikkerhed, når der hoppes og springes. For eleverne på Bellahøj Skole tilrettelægges undervisningen, så øvelserne kan indgå i eller perspektivere sportsfaglige spørgsmål til elevernes afgangseksamen. Et lignende forløb er netop blevet afsluttet på Rødkilde Skole med stor succes. Samarbejdet mellem trampolinklubben og skolerne er et led i Åben Skole, som er en del af den nye folkeskolereform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top