Annonce
Velbesøgt og vellykket Æblefest på Brønshøj Torv
45.jpg
Foto: Christian Ove Carlsson.
Foto: Christian Ove Carlsson Også i år var Æblefesten på Brønshøj Torv en succes med mange fremmødte og utrolig mange æbler, der blev presset til velsmagende most. Bag arrangementet står Brønshøj-Husum Lokaludvalg og ikke mindst udvalgets miljømedarbejder Jens Christian Elle, der er drivkraften bag en længere række lokale aktiviteter med tilknytning til natur og miljø. […]

Foto: Christian Ove Carlsson
Også i år var Æblefesten på Brønshøj Torv en succes med mange fremmødte og utrolig mange æbler, der blev presset til velsmagende most. Bag arrangementet står Brønshøj-Husum Lokaludvalg og ikke mindst udvalgets miljømedarbejder Jens Christian Elle, der er drivkraften bag en længere række lokale aktiviteter med tilknytning til natur og miljø.
Udover at få most sine æbler var der mulighed for at smage på forskellige retter med æbler, for at få sine æbler sortsbestemt, få gode råd om dyrkning af æbler, bage snobrød med spejderne eller være med i Susse Volanders kreative æbleværksted.
Samtidig var Rytterskolens Havelaug i gang med arbejdet i Rytterskolens have og senere på dagen var der fernisering på en ny spændende udstilling i Rytterskolen. En dag med liv på Brønshøj Torv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top