Annonce
Vi sikrer Åkandevej mod trafikuheld
Større opmærksomhed på vores egen fart og de andre i trafikken. Det, mener jeg, er et must for, at vi kan komme af med de trafikuheld, vi desværre er vidner til en gang imellem i Brønshøj. Derfor har Borgerrepræsentationen den 21. august besluttet, at nogle af de 10 mio. kr., der blev sat til side […]

Større opmærksomhed på vores egen fart og de andre i trafikken. Det, mener jeg, er et must for, at vi kan komme af med de trafikuheld, vi desværre er vidner til en gang imellem i Brønshøj. Derfor har Borgerrepræsentationen den 21. august besluttet, at nogle af de 10 mio. kr., der blev sat til side i foråret til trafiksikkerhed i København, bliver brugt på to ”Din fart” hastighedsmålere på Åkandevej. En vej, hvor vi de seneste år kan se, at særligt cyklister og gående er udsatte i trafikken.
Trafiksikkerheden er et af de steder, hvor vi fortsat vil sætte ind. Også selv om det faktisk er blevet mere sikkert at færdes i byens trafik, efter at bl.a. alle skoleveje er blevet forbedret, hvor det har været nødvendigt. Vi vil fortsat gøre meget for, at vores børn kan færdes trygt i trafikken og vil gerne have antallet af ulykker i trafikken ned til det halve af, hvad det var i perioden 2009-2011. Det er målet frem mod 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top