Annonce
29-årig polak stukket ned med kniv i Tingbjerg
En 29-årig polsk mand blev stukket ned med en køkkenkniv i en lejlighed i Tingbjerg ved København, oplyser den centrale efterforskningsleder Henrik Vedel, Københavns Politi. Skænderiet opstod i et polsk bofællesskab. Tilsyneladende kom to af beboerne op at skændes, men politiet kan ikke sige noget om motivet og hvad de skændes om. Offeret blev stukket […]

En 29-årig polsk mand blev stukket ned med en køkkenkniv i en lejlighed i Tingbjerg ved København, oplyser den centrale efterforskningsleder Henrik Vedel, Københavns Politi. Skænderiet opstod i et polsk bofællesskab. Tilsyneladende kom to af beboerne op at skændes, men politiet kan ikke sige noget om motivet og hvad de skændes om. Offeret blev stukket tre gange med kniv. Den 29-årige mand blev indlagt på hospitalet, hvor hans tilstand p.t. beskrives som stabil. Politiet har anholdt en 27-årig mand, der boede på samme adresse, og sigtet ham for drabsforsøg, Den 27-årige polak blev i et grundlovsforhør lørdag varetægtsfængslet i 23 dage.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top