Annonce
Det gode Valg og beredskabsdag
DSC01948.jpg
Brandmand fra Københavns Brandvæsen med elever fra Tingbjerg Heldagsskole. Foto: Tülinay.
7. klasserne på Tingbjerg Heldagsskole har de seneste 3 år arbejdet med projektet Det gode Valg

Projektet handler om at vejlede eleverne i det gode valg som en forebyggende indsats mod kriminalitet. I år har projektet derudover haft fokus på brandsikkerhed og førstehjælp. I september måned har 7. årgang været på lejrskole i 3 dage, hvor Københavns Brandvæsen og politiet har stået for uddannelsen af eleverne til ambassadører. Derudover havde eleverne på lejrskolen besøg af en skuespiller, som underviste eleverne i at holde oplæg. Målet med projektet har været at forebygge kriminalitet i forbindelse med ildspåsætning og give unge en forståelse af de konsekvenser pyromanbrande kan have for dem selv og deres lokalområde. Derudover har der også været et mål i forhold til at skabe gode relationer mellem myndigheder, herunder Københavns Brandvæsen, og de unge.
Som led i Det gode Valg har skolen i samarbejde med Københavns Brandvæsen afholdt en beredskabsdag for eleverne i indskolingen og på mellemtrinnet. Dagen startede med, at alle klasser fik besøg af ambassadører fra 7. årgang, som holdt et oplæg med baggrund i uddannelsesforløbet på lejrskolen. Derefter blev eleverne undervist i brandsikkerhed og førstehjælp af instruktører fra Københavns Brandvæsen samt af skolens 3 brandkadetter fra 8. årgang.
Projektet er et samarbejde mellem SSP og Partnerskabet omkring Tingbjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top