Annonce
Gadebelysningen bliver genoprettet
Kære beboer i Bygårdstræde Svar på dit indlæg i Brønshøj-Husum Avis i forrige uge: Vi beklager meget, at der i en lang periode ikke har været lys ud for Bygårdstræde 2. Vi har sørget for at videregive informationen til vores driftspartner, som hurtigst muligt vil få rettet op på belysningen. Hvis du i fremtiden oplever […]

Kære beboer i Bygårdstræde
Svar på dit indlæg i Brønshøj-Husum Avis i forrige uge:
Vi beklager meget, at der i en lang periode ikke har været lys ud for Bygårdstræde 2. Vi har sørget for at videregive informationen til vores driftspartner, som hurtigst muligt vil få rettet op på belysningen. Hvis du i fremtiden oplever defekt lys, kan du benytte www.GivEtPraj.kk.dk, hvor fejlmeldingen går direkte til vores driftspartner.

Venlig hilsen
Stine Ellermann
Teknik- og Miljø­forvaltningen
Københavns Kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top