Annonce
Konservative budgetbesparelser ville ramme Brønshøj-Husum
De konservatives Rasmus Jarlov (K) fortæller den samme historie til alle journalister: København har milliarder til at ligge og flyde kassen, som vi blot kunne dele ud i skattelettelser. København står for et ’sjofelt spild’ af skattekroner. København satser på unødvendig luksus. Sidste torsdag blev Københavns budget for 2015 behandlet i Borgerrepræsentationen, og de konservative […]

De konservatives Rasmus Jarlov (K) fortæller den samme historie til alle journalister: København har milliarder til at ligge og flyde kassen, som vi blot kunne dele ud i skattelettelser. København står for et ’sjofelt spild’ af skattekroner. København satser på unødvendig luksus.

Sidste torsdag blev Københavns budget for 2015 behandlet i Borgerrepræsentationen, og de konservative fremlagde her deres eget budgetforslag. Her fanger bordet. De konservative vil sætte skatterne ned med omtrent 320 mio. kr. årligt. Det gælder både grundskyld, indkomstskat og erhvervsgebyrer. Og når de konservative skal have pengene til at passe, så får vi afdækket, hvad det præcist er for sjofelt spild af penge, som Rasmus Jarlov vil sætte ind overfor.
Hele indsatsen for at få almene familieboliger, som almindelige lønmodtagere har råd til i København er fjernet med et pennestrøg. Væk med 690 familieboliger. På børne- og ungdomsområdet er der også en lang række besparelser. Støtten til børnenes feriekolonier skal væk. Der skal ikke være mulighed for at købe et sundt måltid mad på alle skoler. Vores legepladser i parkerne skal ikke renoveres og så må vi ikke tilbyde gratis ungdomsklubber for at holde unge væk fra gaden. Væk med det sjofle svineri med borgernes penge.
I Brønshøj-Husum vil Konservative blandt andet droppe at forbedre og udvide biblioteket på Brønshøj Torv med en Borgerservice KVIK skranke. FerieCamps med aktivitetstilbud til udsatte børn og unge skal også tages af programmet, og vi skal heller ikke sørge for at forbedre og udbygge de københavnske cykelstier – blandt andet med den nye Husumforbindelse – så vi kan få endnu flere københavnere til at tage cyklen og afhjælpe trængslen i byen.
Nu må flertallet, som består af Socialdemokraterne, Enhedslisten, SF, De Radikale og Dansk Folkeparti, så tage ansvaret for et budget med fokus på skoler, boliger, cykelstier og andre sjofle investeringer i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top