AnnonceLys i eller på Rytterskolen
Af Erik Thorslund, Husum Det mørkere tid nærmer sig, og inden længe står julen for døren. Et beskedent bidrag til lidt mere hygge og stemning, og måske også lidt mere tryghed, kunne være at sætte lys på Rytterskolen på Brønshøj Torv – eller at sætte elektrisk lys i vinduerne. Lad os få noget godt at […]

Af Erik Thorslund, Husum
Det mørkere tid nærmer sig, og inden længe står julen for døren. Et beskedent bidrag til lidt mere hygge og stemning, og måske også lidt mere tryghed, kunne være at sætte lys på Rytterskolen på Brønshøj Torv – eller at sætte elektrisk lys i vinduerne. Lad os få noget godt at se på, i stedet for en mørk og forladt ejendom. Rytterskolen er en af bydelens perler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top