AnnonceMesterbager fra Brønshøj
Kirstens-Konditori-42-14.jpg
Lisbeth Stieglicz fra Valsemøllen overrækker diplom til bagersvend Rudi Christiansen fra Kirstens Konditori for hans specialbrød. Foto: Kaj Bonne.
Kirstens Konditori på Frederikssundsvej tæt på Brønshøj Torv har markeret sig som en af landets bedste bagerier og er igen blevet præmieret for sit fine og velsmagende håndværk. Det er en stolt bagermester, Christian Larsen, der kan fortælle, at bageriet er blevet fornemt placeret i to landsdækkende konkurrencer. – I kategorien ”Danmarks bedste specialbrød” var […]

Kirstens Konditori på Frederikssundsvej tæt på Brønshøj Torv har markeret sig som en af landets bedste bagerier og er igen blevet præmieret for sit fine og velsmagende håndværk. Det er en stolt bagermester, Christian Larsen, der kan fortælle, at bageriet er blevet fornemt placeret i to landsdækkende konkurrencer.
– I kategorien ”Danmarks bedste specialbrød” var 96 brød med i konkurrencen, og vi vandt bronze med et ølmaltet durum-brød med poppet byg og hvidtølsmalt, og vi fik en fjerdeplads, når det drejede sig om Danmarks bedste tørkage. Det var med kagen ”Bailey Chrunch” med nøddekaramel, bailey, vanilje og revet appelsin, fortæller Christian Larsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top