AnnonceMøbler på torvet
kc-møbler-copy.jpg
Foto: KC Møbler.
Til 2700 Halloween flytter KC Møbler til Brønshøj Torv, her vises kommoder og senge – som leveres i flere træsorter og i rigtig mange forskellige mål. Der er flere hundrede kombinationsmuligheder i kommoderne og sengene leveres også i mange forskellige mål. Begge dele er dansk produceret og i god kvalitet. Til dagligt har KC Møbler […]

Til 2700 Halloween flytter KC Møbler til Brønshøj Torv, her vises kommoder og senge – som leveres i flere træsorter og i rigtig mange forskellige mål. Der er flere hundrede kombinationsmuligheder i kommoderne og sengene leveres også i mange forskellige mål. Begge dele er dansk produceret og i god kvalitet. Til dagligt har KC Møbler både en butik og et værksted. Så der løses mange forskellige opgaver – skal det være et nyt skab, en ny sovesofa, lænestol eller noget helt andet, så er det noget KC Møbler kan hjælpe med. Eller skal designer stolen eller mormors gamle lænestol eller chatol friskes op, så er det også opgaver KC Møbler løser – der er både møbelpolstrer- og snedkerværksted.
Fredag den 31.10.2014 har KC Møbler også en slags jubilæum, idet det er 40 år siden at Kurt Christensen overtog virksomheden efter hans far. I dag driver Kurt virksomheden sammen med hans 2 børn – Ulla og Kim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top