Annonce
Nem elektronisk parkeringsbillet til københavnere og erhverv ser dagens lys
Ny teknologi sikrer os alle – københavnere, erhverv og turister – en parkeringsbillet langt nemmere og hurtigere end i dag. Fra politisk side har vi nemlig godkendt et nyt elektronisk system. Her skal vi indtaste bilens nummerplade ved en af de kendte blå parkeringsautomater og herefter er vores parkering gyldig. Formen afløser den nuværende papirbillet, […]

Ny teknologi sikrer os alle – københavnere, erhverv og turister – en parkeringsbillet langt nemmere og hurtigere end i dag. Fra politisk side har vi nemlig godkendt et nyt elektronisk system. Her skal vi indtaste bilens nummerplade ved en af de kendte blå parkeringsautomater og herefter er vores parkering gyldig. Formen afløser den nuværende papirbillet, der kan glemmes eller forsvinde, inden den når et synligt sted i vinduesruden. For firmaer og beboere bliver det endnu nemmere, idet de på forhånd kan registrere deres parkeringstilladelse via pc eller mobiltelefon. Alle parter slipper for papir – både arbejdet for at få papiret i orden og i bilen.
Det nye digitale system for parkeringsbilletter ser dagens lys i løbet af 2015 og er et godt eksempel på, hvordan ny teknologi kan gå hånd i hånd med mere brugervenlighed, effektiviseringer og besparelser. For dels er det hurtigt at betale og forny sin parkering, når parkeringsvagten kan tjekke ens betaling via nummerpladen, men man kan også som bilist lettere påvise, at man har betalt, hvis der alligevel skulle ske en smutter i parkeringsvagtens kontrol. Jeg glæder mig til at se systemet i funktion og at er det slut med at finde en købt P-billet i lommen og P-bøden under vinduesviskeren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top