Annonce
Prøv i år noget helt nyt med dit forsyningsselskab
glas-på-sten.jpg
Foto: Hofor.
På Kulturnatten giver HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, dig mulighed for at opleve Københavns dybeste hul, mest avancerede køleanlæg og grønneste badebutik

Få et helt unikt indblik i Københavns skjulte energi- og vandforsyning. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, lukker nemlig op for tre spændende besøgssteder, hvor to af dem normalt er helt lukket for offentligheden:
Fjernvametunnelen: Kilometervis af rør løber under byen og sikrer, at vi alle får fjernvarme, bygas og rent drikkevand. For første gang giver vi nu københavnerne mulighed for at komme med ned i dybet. Tag elevatoren 40 meter ned til bunden af den store fjernvarmetunnel – det er endnu længere nede end metroen. HOFORs driftsfolk viser rundt i den store tunnel, der er 4 meter bred og løber 4 km under hele byen fra Amagerværket til Fredensgade og sikrer miljøvenlig fjernvarme til en stor del af københavnerne.
Fjernkøling: Kold luft er den bedste opfindelse siden det varme vand. Kom og få en unik rundvisning i en af vores kølecentraler og hør, hvordan fjernkøling fungerer, og hvorfor Industriens Hus, Magasin, Nationalmuseet og mange flere har valgt at skifte gammeldags og pladskrævende køleanlæg ud med mere bæredygtig fjernkøling.
Badeafdeling: Få aftenens bedste tilbud i HOFORs badeafdeling i Det Grønne Stormagasin i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet. I badeafdelingen kan du få en tur i vandspareforhindringsbanen og måle dit eget vand- og energiforbrug. Det bliver skægt, så tag endelig børnene med. Få også en snak med vores professionelle vand- og varmeekspedienter om, hvordan du nemt sparer på vand og varme til gavn for både miljø og pengepung. Og deltag i konkurrencen om vores timetilbud, hvor du kan komme hjem med lækre ting til badet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top